Hoppa till sidans innehåll

Bra jobbat i Sharktank cup

04 MAJ 2015 14:14
I helgen som gick genomförde vi tjejernas första cup på stor plan. Det blev en både kul och spännande helg för alla inblandade...
  • Skapad: 04 MAJ 2015 14:14

På lördagseftermiddagen vart det definitivt för våra tjejer att nu hade de lämnat minihandbollen bakom sig. Det var då dags för start i deras första riktiga handbollsmatch. Vi hade två lag med oss i Sharktank Cup, som arrangerades av Backa Sharks.
Under lördagen lyckades lag 1 spela sig till söndagens A-grupp och hade därmed chans att vara med tampas om slutsegern. Lag 2 hamnade slutligen i B-gruppen. Luften var tung och ljudnivån mycket hög i den "tillfälliga" kupolen vi spelade i. Men det var nog framförallt ovanan vid stor plan osv som gjorde att tjejerna kroknade en del i slutet på lördagen.

Till söndag kom vi laddade inför de tre avslutande matcherna. Båda lagen spelade framförallt ett riktigt bra försvarsspel. Det blev dock inga stora siffror frammåt. Den märkligaste matchen var nog söndagens andra för lag 1, vilken slutade 0-0. Hur ofta händer det? När vi väl båda lagen hade spelat färdigt var det målskillnaden som avgjorde platserna i grupperna. Med minsta möjliga marginal slutade båda lagen på tredje plats i respektive grupp.

Sammanfattningsvis kan man bara konstatera att våra tjejer gjorde en riktigt bra insats. Grymt bra jobbat! Ett tack dessutom till arrangörerna för en väl genomförd helg!

Skribent: Martin Kamijo

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport
Triumf
Hummel

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Glenns
Kährs
White
Klotterjägarna

 

 

CSR engagemang:

fokus_forening 

 

 Kursintyg

Partner till Ungdomshandboll:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Stöd BK Heid här:

 

ElitHandboll sponsorer!

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

C More

Borga

Smålandsvillan

Prioritet finans

 

Idrottens Bingo:

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info