Hoppa till sidans innehåll

Kommunikation


Vi har idag tre huvudkanaler för kommunikationen kring laget:

  • Hemsidan

  • Bokat.se (e-post)

  • SMSgrupp.se

Hemsidan

Här tänker vi att all information som skall ut men ej behövs någon anmälan, svar, bekräftelse etc för lägger vi ut på hemsidan. Det kan exempelvis vara någon tillfälligt ändrad träningstid, inställd träning eller annan information där det ej behövs svaras osv.

Du har fått ett mail från This is a mailto link med rubriken “Nyheter på IdrottOnline”, om du inte sett det så kolla i spam-korgen. Det läggs till för att du skall få notifieringar när en nyhet läggs upp på lagets hemsida. Du får då ett e-brev med en bekräftelselänk ni behöver klicka på. Sedan kommer det e-post när det lagts ut en nyhet på lagets hemsida. Via länk i "notifierings-e-brevet" tar man sedan till nyheten och kan se vad det handlade om.

Bokat.se

Denna tjänst kommer endast att användas för sådant där det behövs ett svar. Detta kan då vara kallelse till match, cup, träningsläger, möten osv.

Se till att ni alltid svarar på de kallelser som skickas ut, detta oavsett om ni kan vara med eller ej. Svara dessutom så snart som möjligt. Ju fortare vi får in svar desto mer tid har vi att exempelvis kalla in någon extra spelare om det är så att vi blir för få till någon match.

SMSGrupp

Vi använder denna tjänst för att snabbare kunna sköta viss kommunikation inom laget. Sådant vi behöver få ut fort och framförallt sådant som vi inte behöver ha in en massa svar till. Numret du skall skicka till får du i samband med att du kommer med i smsgruppen. Det får då ut ett välkomstsms till dig när du blir inlaggd i systemet. Kontakta ledarna och lämna spelarnamn, ditt namn och mobilnumret du vill ha med i gruppen. Det går bra med båda föräldrarna.

Hit kan både ledare och föräldrar skicka meddelanden som vill skall komma ut till hela laget.

Bland annat vill vi att man använder denna grupp när man exempelvis inte kommer på träningarna.

Facebook

Det finns en facebook-sida för laget. Denna sida är helt föräldradriven och är till för kommunikation föräldrarna emellan. Här kommer inte några kallelser eller "officiell" information från ledarna att läggas ut. Dock perfekt att använda för exempelvis samåkning till matcher och allmänt kring laget för oss som föräldrar. Inga spelare skall vara med här. Sidan hittar du här:

https://www.facebook.com/groups/432670100270121/

 

Uppdaterad: 29 MAJ 2018 04:44 Skribent: Martin Kamijo
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport
Triumf
Hummel

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Glenns
Kährs
White
Klotterjägarna

 

 

CSR engagemang:

fokus_forening 

 

 Kursintyg

Partner till Ungdomshandboll:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Stöd BK Heid här:

 

ElitHandboll sponsorer!

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

C More

Borga

Smålandsvillan

Prioritet finans

 

Idrottens Bingo:

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info