Hoppa till sidans innehåll

Allmän Info


 
-----------------------------------------------------------------------------------
Har du betalt för cuper och träningsläger?
Om inte:
Lagkassa: Gör en överföring till Länsförsäkringar Bank  90235923763
(Mottagarnamn = Anna-Lena Frisell) Skriv spelares namn/smeknamn och vad det avser så kan jag vi finna vem som gjort inbetalningen.
Besöka banken? – Forex är samarbetspartner med Länsförsäkringar
 
Grattis Emilia, Tori och Rebecka som togs ut till svenska U16-landslagets första samling. Endast 17 spelare från hela vårt avlånga rike var kallade. Amelia var också uttagen men var tvungen att avstå på grund av skada.
 
 
Även steg 1 i USM:s FA-klass gick bra. Gruppseger nere i Bjärred, Skåne. Motståndare var Karlskrona, Trelleborg och arrangerande Ankaret.
usm1415FAsteg1
 
Vi vann Göteborgs Cup Flickor A!
GBGcup14
 
Under helgen spelade vi Kortedala Cup. Första gången vi spelade med våra duktiga nyförvärv Tessan, Emilia, Sara och Vendela som alla skötte sig utmärkt, precis som alla övriga. Silver i damjuniorklassen blev resultatet. Nästa uppgift som väntar är spel i damjuniorklassen i Göteborg Cup kommande helg.
kortedalacup14
 
 
SEGRARE ARANÄS OPEN 2014!
För tredje året i rad tog vi hem slutsegern i Aranäs Open! Tuffa finalmotståndare var Västerås Irsta som länge ledde matchen. Vi fick en riktig dålig start. Det verkade som vi inte riktigt var beredda på att Västerås var så bra som de var för vi hade inte stött på den kraften och farten i de tidigare matcherna. Men när det var 10 minuter kvar hade vi ändå kämpat oss i kapp och förbi. En riktigt go och skön vinst!
Bästa brudarna!
 
AO14
 
 
VÄRSTA GRYMMA BRUDARNA! BOHUS CUP - FINAL I DAMJUNIORKLASSEN OCH SEMIFINAL I A-FLICKSKLASSEN!

Frdagskvällen börjar fint med att tjejerna i A-flicksklassen vinner mot ett norskt lag. Följer upp på lördag morgon (kl.8:00!) med en match som dessa tjejer aldrig tidigare gjort. Utklassar rent ut sagt Kärra som senare vinner B-slutspelet. Särskilt tuffheten i försvaret imponerade på mig. Av bara farten besegrar man sedan ett av alla Sävehof-lag och vinner därmed gruppen. Kvartsfinal mot Huddinge och vinst. Till sist stopp mot det bästa Sävehof-laget i semin. Sammantaget överraskande bra!

I damjuniorklassen går det nästan för bra. Flera av tjejerna har lite nervösa ryckningar när vi ska inleda mot Sävehofs duktiga juniorlag. Men när domarna väl blåser igång märks inget utan helt respektlös gör man en jättebra insats men förlorar med sex mål. Morgonmatchen mot Tumba på lördagen börjar inte lika bra. Men när väckarklockan väl ringer kommer vi ikapp och får oavgjort. Nästa match mot Helton är grym med seger och därmed A-slutspel. Kvartsfinal söndag morgon mot ett skadedrabbat Kärra. Även denna morgonmatch börjar lite segt men vänds också till en kanoninsats och seger vilket innebär semifinal. Där får vi möta duktiga Spårvägen och lyckas genom ännu en jätteprestation gå till final! I finalen väntar förstås Sävehof igen. Slutkörda men förstås inspirerade mobiliserar tjejerna ytterligare krafter och efter första halvlek leder vi till och med. Mycket tack vare en hel del tokräddningar av Sandra. Tyvärr får vi en dålig start på andra halvlek och efter det tar bensinen slut och Sävehofstjejernas rutin och stora kunnande får utrymme. När slutsignalen går står det 8-14 på tavlan.
Sammanfattning - ni överraskade mig och alla andra med denna finna prestation.
Kuriosa är att ettan och tvåan i vår grupp även möttes i finalen och trean och fyran möttes i B-finalen.
Vi hade med en gästspelare i laget, Emilia Lindmark från Huddinge. Jättekul att du och din familj kom ner till Sveriges framsida och att du ville vara med. Du var jätteduktig! Tack också Huddinge för lånet. Emilia ska börja på handbollsgymnasiet till höst och då träna och spela för Heid.

A-flicksklassen: Hanna, Issa - Amanda, Ida, Ingrid, Johanna, Julia, Kuleta, Linder, Nancy, Sara, Tilda N, Wicky.
Damjuniorklassen: Sandra, Una - Amelia, Becka, Börje, Emilia, Frissan, Katta, Linn, Sparris, Stina, Stridh, Tori.
 
 
Så var Partille Cup över för den här gången!
Bägge lagen gick till A-slutspel vilket var målet som vi hoppades på.
I 15-årsklassen tog det dock slut i första slutspelsmatchen, men det kvittar. Klart godkänt med tanke på den brokiga men goa blandning laget bestod av. En del av 98:orna och en del av nya tjejer från 415 (välkomna!), samt några yngre från Heid/Mölndal (välkomna!).
I 16:års-klassen gick det fruktansvärt bra! En av våra bästa prestationer någonsin. Kanske rent av den bästa. Att gå till semifinal mot ett år äldre tjejer i världens största handbollsturnering imponerar!
Där tog det dock stopp vilket ni alla tyckte kändes onödigt.
Men - bränslet började helt enkelt ta slut. Inte konstigt med den krävande och hänsyslösa spelstil vi har. Vi fick där dessutom möta en så duktig linjespelare som vi aldrig tidigare mött. Rena Heidi Løke-kvalitén, vilket är en erfarenhet vi får ta med oss.
I vilket fall skämde ni bort föräldrar och övrig publik med massor av fina prestationer och massor av nerviga och roliga matcher.
Som vanligt - var ödmjuka i framgången men sträck på er och var jäkligt stolta! För det har ni all anledning att vara!
Rustan, A-L, Magnus & Torgny.
 
USM - steg 5
Vill ni se lite bilder från en av matcherna kan ni kika in på denna länk:
www.viktorljungstrom.se/bild/68515
 
KROATIEN - Tack alla härliga tjejer, syskon och föräldrar och framför allt tack till Familjen Sundic som har varit så oerhört gästvänliga. Vi hade alla en fantastisk vecka med sol, nöje (t.ex badvakter & Rumäner), bad (Rustans badbyxor var nog torra efter veckan), glass, tågluff mm.

images
 
 

Ass.ledare
Anna-Lena Frisell
 This is a mailto link
0760-151580

Magnus Frisell
 This is a mailto link
0708-205946

Torgny Ljungvall
 This is a mailto link
0705-493960
 
 
 


Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:34

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport
Triumf
Hummel

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Glenns
Kährs
White
Klotterjägarna

 

 

CSR engagemang:

fokus_forening 

 

 Kursintyg

Partner till Ungdomshandboll:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Stöd BK Heid här:

 

ElitHandboll sponsorer!

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

C More

Borga

Smålandsvillan

Prioritet finans

 

Idrottens Bingo:

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info