Hoppa till sidans innehåll

Nu är det tredje matchen i kvalet som spelas i bäst av 5

12 APR 2019 11:27
En högst spännande match med ett säkrat kontrakt i SHE 2019/20 står på spel. Detta kan vara avgörande för Heids del. Vinner vi på söndag stannar vi kvar, förlorar vi fortsätter matcherna.
  • Skapad: 12 APR 2019 11:27

Ta med alla du känner för att stötta de rödklädda tjejerna mot vidarespel i högsta serien så att vi alla äntligen kan andas ut. I alla fall ett litet tag. Två raka vinster mot Eslöv gör att självförtroendet finns där, dock får vi inte låta överlägsenheten ta över och tro att denna match kommer spelas av sig självt. Nu gäller det att vi kramar ur det där sista vi har kvar för att gå segrande ur årets kvalstrid.

Den första matchen spelades i Eslöv och Heid vann med 24 – 32. Den andra spelades i Heidhallen och vanns återigen av Heid men denna gång med 
34 - 26. Så det har varit relativt trygga siffror oberoende vart matcherna har spelats. Men såklart är det alltid skönt att befinna sig på hemmaplan. För Eslövs del är det vinna eller försvinna vilket gör att skånelaget kommer vara riktigt på hugget. Och då gäller det för våra spelare att behålla lugn och ro och bara göra jobbet.

Kan du inte komma till Heidhallen så går matchen att se på GP Sport-TV.

Vi har ställt spännande frågor till tränare Magnus Lindqvist och läs gärna vidare för att höra hur han tänker inför matchen!

Lycka till Heid! Mot SHE!!

 

Magnus Lindqvist, huvutränare i BK Heid:

Förhoppningsvis en match kvar av säsongen och för fortsatt spel i SHE, vad säger du till spelarna för att peppen ska bli total?

Vi är ödmjuka inför situationen och att Eslöv var med bra i förra matchen. Det vi skall arbeta med är koncentration på uppgiften över 2 x 30 minuter och då får dem svårt att stå emot oss. Det är 2-0 och först till 3 gäller och vi stänger förhoppningsvis matchserien i och med denna matchen.

 

Hur känns det att ha hoppat in mitt i en säsong? 

Det har varit inspirerande men ändå en annorlunda uppgift som jag inte gjort tidigare.

Det blev mycket att sätta sig in i och försöka över tid göra de saker som jag står för när det gäller handbollen. Högre tempo och intensitet är min handboll och det tycker jag vi har kommit en bit på väg.

 

Hur tror du matchen slutar?

Vi skall vara på tårna över hela matchen och vara noggrannare så att vi till slut kämpar ner dem. Vi vinner med några bollar igen.

 

Vad skulle det betyda att stanna kvar i SHE? 

SHE är målet och att bli kvar där är enormt viktigt då jag tycker att HEID är ett lag som skall tillhöra dameliten i Sverige. Vi har något på gång i HEID och med den satsning föreningen gör inför kommande år vore det fantastiskt kul att få möjligheten att utmana och sätta lite högre målsättning framöver.

Skribent: Ida Barkemo, Mediagruppen BK Heid
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Balder
OnePartnerGroup
SolunoBC
Riksbyggen
White
Nenov AB
Klotterjägarna
EHRENBORG
KÄRCHER
Hobby

 

Ledareutbildning:

 

 

C More:

 C More

Socialt engagemang:

fokus_forening 

 

Idrottens Bingo:

Ungdomspartner:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

 

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Gräsroten:

 

Handbollens sponsorer:

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

Borga
Kärcher
Smålandsvillan

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info