Hoppa till sidans innehåll

Jessica Ehrnbring klar för BK Heid

20 MAR 2019 23:25
Hon har beskrivits som SHE:s bästa mittnia och som en av Önnereds viktigaste spelare. Nu tar Jessica Ehrbring klivet över till BK Heid, som fortsätter bygga vidare.
  • Skapad: 20 MAR 2019 23:25

Under onsdagen skrev Jessica på ett tvåårskontrakt och hon ser mycket fram emot att ta på sig den röda tröjan vara en del av BK Heids nysatsning.

– Det var inget lätt beslut att lämna Önnered för en lokalkonkurrent, men jag har alltid velat ha CK (Christer Karlsson) som tränare, säger hon.

Jessica har varit en klart tongivande spelare i Önnered de senaste säsongerna, handbollsrötterna finns i moderklubben kärra.

– Det är förstås speciellt att lämna Önnered för Heid, men ända sedan jag hade CK som lärare på handbollsgymnasiet har jag velat ha honom som tränare och detta känns som en chans jag inte vill missa.

Christer Karlsson, som blir general manager och ansvarig tränare i BK Heid från 1 maj, är mycket nöjd över att ha fått Jessica Ehrnbrings signatur på kontraktet.

– Jag har försökt att värva henne två gånger tidigare, detta blev tredje gånger gillt. Jessica är en playmaker med ett unikt spelsinne.  Heids lagbygge för att utmana fortsätter, säger CK.

BK Heid, som tidigare förstärkt med Elin Hallagård och förlängt med Towe Andersson och Annica Smidje, är samtidigt som bygget för utveckling gå vidare indraget i ett nervkittlande kval för att stanna kvar i SHE.

– Jag har en stark tro på att våra tjejer ska fixa det här. Men oavsett så har Heid startat en resa som ska leda framåt och uppåt. Vår målsättning är klar; vi ska utmana topplaceringarna i SHE om tre år, säger Heid ordförande Olle Fogelin.

Skribent: Thomas Clausson, Mediagruppen BK Heid
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Balder
OnePartnerGroup
SolunoBC
Riksbyggen
White
Nenov AB
Klotterjägarna
EHRENBORG
KÄRCHER
Hobby

 

Ledareutbildning:

 

 

C More:

 C More

Socialt engagemang:

fokus_forening 

 

Idrottens Bingo:

Ungdomspartner:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

 

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Gräsroten:

 

Handbollens sponsorer:

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

Borga
Kärcher
Smålandsvillan

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info