Hoppa till sidans innehåll

Heid förlänger med Towe Andersson

16 FEB 2019 12:44
BK Heid fortsätter att bygga för framtiden. Towe Andersson har nu skrivit på för ytterligare två säsonger. Heids måldrottning var ett hett eftertraktat byte för......
  • Uppdaterad: 16 FEB 2019 12:44

Heids måldrottning var ett hett eftertraktat byte för flera SHE-klubbar, men sedan klubben gjort klart med hemvändande Christer CK Karlsson som general manager från och med nästa säsong och presenterat en plan framåt valde 23-åringen att stanna i BK Heid.

Samtidigt har klubben nu förlängt med Annica Smidje ytterligare en säsong. Smidje drabbades av en knäskada i förra säsongens slutskede, men börjar nu närma sig matchform.

– Annica har skött sin rehab riktigt bra och är klar för spel igen, kanske redan i lördagens match mot Kungälv, säger Olle Fogelin, ordförande i BK Heid.

Klubbledningen har lagt upp en strategi som döpts till 841, den ska leda till att BK Heid går från de senaste säsongernas tillvaro kring det nedre strecket i tabellen till att blir en utmanare om topplaceringarna.

Siffran 8 står för att BK Heid nästa säsong ska vara bland de åtta slutspelslagen, siffran 4 för klubben  säsongen därpå ska vara bland de fyra semifinallagen och slutligen 1 för att vara en seriös utmanare om SM-guld om tre eller fyra säsonger.

– Nu är vi ju i en tuff situation innevarande säsong och skulle vi åka ut SHE den här säsongen så flyttar vi fram målsättningen ett år. Vi är oavsett årets resultat på väg att bygga om BK Heid och ge hela verksamheten, barn, ungdomar och elit en helt ny plattform att stå på, säger Olle Fogelin.

Bild: Annica Smidje, Towe Andersson                 Foto: Christer Sosa

Skribent: Marie Svensson
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Balder
OnePartnerGroup
SolunoBC
Riksbyggen
White
Nenov AB
Klotterjägarna
EHRENBORG
KÄRCHER
Hobby

 

Ledareutbildning:

 

 

C More:

 C More

Socialt engagemang:

fokus_forening 

 

Idrottens Bingo:

Ungdomspartner:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

 

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Gräsroten:

 

Handbollens sponsorer:

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

Borga
Kärcher
Smålandsvillan

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info