Hoppa till sidans innehåll

Ännu en seger för Heid

05 SEP 2019 22:07
Säsongens upplaga av BK Heid är fortfarande obesegrad. Torsdagen träningsmatch mot SHE-kollegan Skara HF slutade 31-24 (17-11).
  • Skapad: 05 SEP 2019 22:07

Stora siffror, men gästerna från Västgötaslätten hade ett par starka perioder i matchen, bland annat i inledningen då Heid hade svårt att sätta avsluten på mål. Efter tio minuter fick hemmatjejerna ordning på skyttet, bland annat Linnea Lindfeldt som från sin H9-position drog in fem baljor under första halvlek. Samtidigt fick Heid ordning på försvarsspelet och trots den trassliga starten gick laget till halvtidsvila med stor ledning, 17-11.

Heid inledde även andra halvlek trevande och Skara fick den energi som ett par snabba mål ger, ett tag hade gästerna bara två mål upp, men Heid tog sig samman, plockade in Penny Hama i målet som fick en riktigt bra start och hemmalaget kunde sedan ganska lätt gå ifrån till en bekväm seger med 31-24

– Glad att vi fick den här matchen och att den utvecklade sig som den gjorde. Vi börjar dåligt men när det blir lite ordning vinner vi slutdelen av halvleken med 15-5, säger tränare Christer CK Karlsson.

– Och trots att vi i pausen pratade om att inte slappna av och ge dem vittring blir det ändå så, det kändes onödigt, men samtidigt är det bra att vi prövas och det är ett styrkebesked att vi tar tag i det vänder igen, tillägger han.

Kampen mot Skara var den sjunde träningsmatchen och den sjätte segern. Enda bocken i kanten är förra träningsmatchen mot Kungälv som slutade oavgjord, 27-27.

På söndag väntar Kärra borta, därefter väntar SHE-premiären mot Skövde borta.

Heids  mål mot Skara: Linnea Lindfeldt 5, Towe Andersson 5, Elin Hallagård 5, Linn Hansson 3, Jessica Ehrnbring 3, Sara Fridman Larsson 2, Rebecka Svedberg 2, Elin Norrlin 1, Alexandra Larsson 1, Elin Semmingsson 1, Elin Svensson 1, Hanna Wedenby 1, Kristina Zubonja 1.

Skribent: Thomas Clausson, Mediagruppen BK Heid
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Balder
OnePartnerGroup
SolunoBC
Riksbyggen
White
Nenov AB
Klotterjägarna
EHRENBORG
KÄRCHER
Hobby

 

Ledareutbildning:

 

 

C More:

 C More

Socialt engagemang:

fokus_forening 

 

Idrottens Bingo:

Ungdomspartner:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

 

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Gräsroten:

 

Handbollens sponsorer:

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

Borga
Kärcher
Smålandsvillan

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info