Hoppa till sidans innehåll

Inför Heid – Höör

09 MAR 2019 15:58
Grundserien för SHE 2018/2019 har sina dagar räknade, och idag är det sista hemmamatchen som står på schemat. Heid jobbar i uppförsbacke och oavsett hur matchen slutar, så väntar det hårda kamper om att hålla sig kvar i högsta serien.
  • Skapad: 09 MAR 2019 15:58

Det är Höör som står för motståndet. När? Matchstart lördag 16:15. Var? Heidhallen, Västra Frölunda. Varför? För att ge Heid all support för att avsluta säsongen på bästa sätt denna sista hemmamatch.

Skånska laget Höör har en minst sagt en god chans att vinna SM-guldet och har gjort en strålande säsong med 20 vunna matcher av 20 spelade. Det är helt sensationellt. Dock är det Skuru som har första platsen just nu med bättre målskillnad, samma poäng och en match mer spelad. För Heids del så är det kanske inte så förvånande ändå. Med en klubb som har haft det tufft men nu försöker styra skutan åt rätt håll, kommer behöva medvind och envishet i sista matcherna.

Heid ligger nu på mittenplatsen under kvalstrecket och förhoppningsvis stannar där. För det kommer påverka vilka du kommer möta i kvalet. Så varje poäng, varje mål och varje kamp är fortfarande viktig. Inte bara för siffrorna utan också för det mentala. Matchen går att se på Sportkanalen och på SHEplay.se men där mot en liten avgift.

Alexandra Lundström från Heid har svarat på viktiga frågor inför matchen, läs dessa nedan.

Sista hemmamatchen i grundserien! Hur känns det i kroppen?

Alltid roligt att spela hemmamatch så det ska bli kul. Jag tycker det känns bra. Vi har tydliga mål på vad vi vill prestera de närmaste veckorna och det ska bli en rolig uppgift. 

Av säsongen som gått, är du nöjd med lagets och dina egna prestationer?

Jag tycker att laget har gjort det bra i en hel del matcher men vi har likaså inte kommit upp i rätt nivå i en del matcher. Så några fler poäng hade vi velat se i tabellen. Jag är inte nöjd med mina egna prestationer.

Höör, vad har vi att förvänta oss från dem?

Det är ett tungt och skickligt Höör vi tar emot imorgon. Det är effektiva i många moment på många positioner men jag tycker främst att de utmärker sig i sitt försvar och kontringsspel! Det går fort i omställningarna.

Hur tror du matchen går?

Hittills har Höör spelat 20 matcher och vunnit lika många. Så det är en väldigt tuff match som väntar. Vi vill ha en jämn matchbild där vi tror på vår plan och står upp bra både framåt och bakåt.  Gör vi det så är allt möjligt när 60 minuter är spelade.

Det kommer bli kval, hur laddar ni inför det?

Just nu ligger fokus på bästa möjliga avslut i grundserien. Men sen Magnus kom har vi utvecklat vårt omställningsspel och det vill vi ha med oss in i kvalet, bra med fart och spring!

Skribent: Ida Barkemo, Mediagruppen BK Heid
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Balder
OnePartnerGroup
SolunoBC
Riksbyggen
White
Nenov AB
Klotterjägarna
EHRENBORG
KÄRCHER
Hobby

 

Ledareutbildning:

 

 

C More:

 C More

Socialt engagemang:

fokus_forening 

 

Idrottens Bingo:

Ungdomspartner:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

 

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Gräsroten:

 

Handbollens sponsorer:

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

Borga
Kärcher
Smålandsvillan

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info