Hoppa till sidans innehåll

Inför Heid - Boden

12 SEP 2018 19:06
Om lite drygt ett dygn är det dags för seriepremiär i SHE och BK Heids första match för säsongen. Dessutom är det hemmapremiär och Boden kommer på besök. Imorgon 19:30 går matchen av stapeln och det kommer bli en intressant drabbning.
  • Uppdaterad: 12 SEP 2018 19:09

Jag har varit i kontakt med en av lagets nyckelspelare Towe Andersson för att höra hennes tankar kring matchen. 
Berätta om försäsongen, hur har ni tränat?
Vi har haft en tuff och intensiv försäsong med mycket fys och inslag av handboll för att inte tappa tempot på planen. Laget har tillsatt en ny fystränare till denna säsong och han har gjort ett grymt jobb genom att lägga in lite annorlunda pass jämfört med hur vi tränat innan där styrka och kondition kombineras. Vi har även spelat en rad träningsmatcher vilket känns bra nu inför säsongspremiären.

Hur känns det att äntligen dra igång serien och känner du dig förberedd?
Det ska självklart bli jätteroligt, det är ju det som vi har tränat för. Jag känner mig förberedd men det har gått väldigt snabbt nu efter uppehållet och det har inte riktigt sjunkit in än att det redan är dags.

Hur tror du matchen går?
Historiskt sett så har vi spelat jämt med Boden i de flesta matcher och det är också så jag tror att det kommer vara denna gång. Boden är ett kämparlag som inte ska tas för givet, de har många luriga spelare och goda samarbeten som vi måste sätta stopp för.

Vad är dina mål med seriepremiären? Både lagmässigt och individuellt!
Det viktigaste för mig är att vi går in i säsongen med en bra känsla, att vi tror på det vi gör och kan känna oss trygga i vårt spel. Det hade varit väldigt skönt att plocka med två poäng från denna match.

Vad tror du om era chanser att ta er vidare till ett slutspel i vår, jämfört med förra året?
Förutsatt att vi gör det vi ska och lite till så tror jag vi har goda chanser att ta oss till slutspel. Vi har fått behålla många spelare från förra säsongens trupp och därmed har vi kunnat plocka med de bästa bitarna ur de spelet och få in de nya i det. Vi har ett tydligare grundspel denna säsong och det känns som att vi är mer på det klara med hur vi vill ha det både på och utanför planen. Sedan krävs det såklart att alla gör det lilla extra och jag tror de flesta är mer sugna på slutspel än kval!

Jag kan garantera att Towe tillsammans med hennes lagspelare kommer vara supertaggade på att göra en bra första match. Garanterat kommer det gå ännu bättre om vi alla supportrar kommer förbi och hejar fram två poäng! 19:30 i Heidhallen. Rensa i kalendern, missa inte.

Skribent: Ida Barkemo, Mediagruppen BK Heid
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Nordic Wellness

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Balder
OnePartnerGroup
SolunoBC
Riksbyggen
White
Nenov AB
Klotterjägarna
EHRENBORG
KÄRCHER
Hobby

 

Ledareutbildning:

 

 

SHEplay:

SHEPlay.se

Socialt engagemang:

fokus_forening 

 

Idrottens Bingo:

Ungdomspartner:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

 

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Gräsroten:

 

Handbollens sponsorer:

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

Borga

Kärcher
Smålandsvillan

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info