Hoppa till sidans innehåll

Inför H65 Höör – BK Heid

21 SEP 2018 16:20
God dag alla rödklädda, idag är det matchdag för våra krigare. Motståndet står skånelaget Höör HK för. Det är andra omgången för säsongen och lagets första bortamatch.
  • Skapad: 21 SEP 2018 16:20

Förra säsongen tog sig Höör hela vägen till final och förlorade i slutsekunderna med endast en boll. Med det sagt, ett riktigt duktig lag. Vi måste vara på tårna.

Camilla Hultgren Dahlberg, BK Heids tränare går in med vetskapen om att Höör är ett riktigt duktigt lag men trots det, vill hon sätta krav på sina spelare att de gör allt för att ge Höör en match. ”Jag hoppas att vi går ifrån matchen och kan känna oss nöjda med vår insats. Att vi gjort allt vi kan.”

Hultgren Dahlberg är nöjd med försäsongen som är blandad med både fysträning och handboll. Jag var nyfiken på hur hon tror att den försäsong laget har haft står sig i konkurrens utvecklings- och träningsmässigt gentemot andra lag. Hultgren Dahlberg berättar att det självklart är svårt att veta men att hon är nöjd med prestationer och i slutändan, är det kanske just det som spelar roll.

I matchen mot Boden fick spelarna inte riktigt stopp på anfallsspelet på det sättet som Hultgren Dahlberg hade önskat. Kanske därför resultatet blev oavgjort och en poäng togs i första omgången. Det ska förbättras till matchen mot Höör tillsammans med ett tålmodigt anfallsspel. I HK Höörs första omgång blev det en uddamålvinst till skånelagets fördel och kommer in i matchen med marginalen på sin sida, och dessutom på hemmaplan.

Ikväll är det ytterst viktigt att våra spelare gör en riktigt bra match inställningsmässigt. Oddsen kommer vara emot oss men det har inte stoppat oss förut. Nu tar vi den här chansen och gör den till något riktigt bra. Vi supportrar som inte ser matchen nere i Skåne kan koppla upp oss på SHEplay.se, matchstart 19:00.

Sist men inte minst, glöm inte bort JSM steg 1 som spelas i Heidhallen under hela lördagen och söndag. Ett gäng duktiga flickor spelar för ett avancemang till steg 3. Kom gärna förbi och drick en kopp kaffe och släng ett öga på framtidens handbollsspelare.

Skribent: Ida Barkemo, Mediagruppen BK Heid
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Nordic Wellness

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Balder
OnePartnerGroup
SolunoBC
Riksbyggen
White
Nenov AB
Klotterjägarna
EHRENBORG
KÄRCHER
Hobby

 

Ledareutbildning:

 

 

SHEplay:

SHEPlay.se

Socialt engagemang:

fokus_forening 

 

Idrottens Bingo:

Ungdomspartner:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

 

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Gräsroten:

 

Handbollens sponsorer:

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

Borga

Kärcher
Smålandsvillan

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info