Hoppa till sidans innehåll

Halvvägs!

23 DEC 2018 13:35
Jag hörde just på radion att nu har vi passerat årets mörkaste dygn, nu går vi mot ljusare tider. Det känns skönt att höra för det är precis så som det känns i Bollklubben.
  • Skapad: 23 DEC 2018 13:35

Styrelsen har under hösten arbetat med många olika saker. Vi har försökt att prioritera och planera Bollklubbens verksamhet framåt.

Men ibland blir det inte som man har tänkt sig! Som Ni tidigare har sett så beslutade Camilla att lämna uppdraget som huvudtränare för ett kort tag sedan. Elitidrotten är en hård och tuff miljö.

Hela styrelsen vill tacka Camilla för de insatser som hon har gjort för våra damer under alla de säsonger som hon både varit huvudansvarig men även som assisterande ledare.

I och med detta besked startade ett arbete med att identifiera behov och vilka möjliga lösningar som finns för att lösa uppgifterna under pågående säsong.

Som precis har meddelats så har vi den stora glädjen att återigen hälsa Magnus Lindqvist varmt välkommen tillbaka! Damtruppens gemensamma styrkor tillsammans med Magnus och övriga medverkande ledares långa och gedigna handbollskunnande ger oss goda möjligheter att nå slutspelet! Varmt välkommen Magnus!

Om vi för stunden lämnar damerna så händer det en massa olika spännande saker i bollklubben.

Under ledning av Anna J har arbetet med grundstenen kommit långt! Styrelsen kommer att analysera och titta på detta den närmaste tiden.

Styrelsen har jobbat mycket med att få till en bra ekonomisk styrning, i synnerhet vår kassör Malin. Därför har vi nu engagerat en extern redovisningsbyrå som sköter den löpande bokföringen.

Just för ögonblicket ser det ekonomiska läget bättre ut än för ett år sedan, men det finns mycket mer som behöver göras.

För att bringa mer ordning och redan på medlemsregister, informationskanaler m.m. så kommer vi att gå över till ett digitaliserat system. I korta ordalag innebär detta att alla våra medlemmar får en möjlighet att via en app i sin telefon, eller via inloggning på internet, få information om sitt medlemskap och olika aktiviteter. Arbete med detta pågår och vi kommer att gå igång och testa systemet i en lite mindre skala inledningsvis och så att det fungerar. Om tidplanen håller så är alla medlemmar inne i detta under våren.

Vi håller även på med att sätta igång ett mer modernt biljettsystem till våra matcher! Detta kommer att innebära att man lättare kommer att kunna förköpa biljetter, vi får en snabbare entré hantering och en mycket bättre uppföljning. Även detta kommer att köras igång under våren.

BK Heid är en fantastisk förening med mycket hjärta och engagemang! Ett stort tack till alla er som sliter med olika uppgifter varje vecka! Ni gör ett fantastiskt arbete!

 

Med detta sagt vill hela styrelsen tacka er alla för era insatser 2018 och önska er en riktigt God Jul och Gott Nytt Handbollsår 2019!

 

Styrelsen genom Olle Fogelin, Ordförande BK Heid

Skribent: Olle Fogelin, Ordförande BK Heid
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Nordic Wellness

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Balder
OnePartnerGroup
SolunoBC
Riksbyggen
White
Nenov AB
Klotterjägarna
EHRENBORG
KÄRCHER
Hobby

 

Ledareutbildning:

 

 

SHEplay:

SHEPlay.se

Socialt engagemang:

fokus_forening 

 

Idrottens Bingo:

Ungdomspartner:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

 

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Gräsroten:

 

Handbollens sponsorer:

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

Borga

Kärcher
Smålandsvillan

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info