Hoppa till sidans innehåll

Förlust mot Lugi

06 OKT 2018 22:11
Heid får vänta på säsongens första seger i SHE. Hemmamatchen mot Lugi var dessvärre inte ens nära, skånskorna vann till slut med bekväma 15-24 efter pausledning 6-9.
  • Skapad: 06 OKT 2018 22:11

Det blev egentligen aldrig jämnt, förutom under matchens inledande minuter. Lugi, som till den här matchen fått tillbaka en del nyckelspelare fick tillställningen dit de ville ha den och Heid hade en anfallsmässigt riktigt svag eftermiddag.

När pausklockan ljöd hade Heid lyckats sätta sex bollar i nät och med en sådan svag målproduktion vinner man inga handbollsmatcher, även om man lyckas sätta försvarsspelet hyggligt.

De förhoppningar hemmapubliken hade på en rejäl uppryckning efter paus grusades ganska snart. Hemmatjejerna kom alldeles för nära Lugis försvar med upprepade bolltapp och tekniska fel som följd. Att Jossan Wickström i målet lyckades rädda ett antal frilägen hjälpte föga när det inte finns någon effektivitet framåt.

Som vanligt var Towe Andersson den som såg till att det hände något framåt, hon blev som vanligt bästa målskytt, den här eftermiddagen med sju fullträffar.  Dessvärre var det klent med avslut och målskytte från övriga och det blir till slut ganska lätt att försvara sig mot ett lag där en och samma spelare konsekvent både startar och avslutar anfallen.

Nej, den här matchen bör Heid lägga bakom sig så snabbt som möjligt, Lugi kunde utan problem hålla avståndet under större delen av andra halvlek och tog en både övertygande och bekväm seger.

Heid målskyttar: Towe Andersson 7, Elin Svensson 2, Alexandra Larsson 2, Kristina Bundsen 1, Kristina Zubonja 1, Alexandra Lundström 1, Linn Hansson 1.

Skribent: Thomas Clausson, Mediagruppen BK Heid
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Nordic Wellness

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Balder
OnePartnerGroup
SolunoBC
Riksbyggen
White
Nenov AB
Klotterjägarna
EHRENBORG
KÄRCHER
Hobby

 

Ledareutbildning:

 

 

SHEplay:

SHEPlay.se

Socialt engagemang:

fokus_forening 

 

Idrottens Bingo:

Ungdomspartner:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

 

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Gräsroten:

 

Handbollens sponsorer:

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

Borga

Kärcher
Smålandsvillan

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info