Hoppa till sidans innehåll

Heid pressade Skuru

27 JAN 2019 14:45
Skuru låg på en andraplats, Heid på en tionde inför gårdagens match så att en tuff drabbning väntade var det inget snack om.
  • Skapad: 27 JAN 2019 14:45

Matchen blåstes igång och Skuru startar starkt med mål första anfallet och fortsätter att trycka in bollarna bakom Josefin Wickström till en tremålsledning. Heid har det svårt framåt och Skurus försvar ser ut som en vägg med stabilt målvaktsspel av deras målvakt Rebecca Nilsson.

När ställningen är 2-6 slänger Heid in sitt första Time-Out kort och lyckas komma ikapp en aning. Efter 20 minuter spelade leder Skuru med tre bollar. Ytterligare tre minuter senare leder dem med fem och Heid gör ett målvaktsbyte, till Therese Lindström. Tack vare ett målvaktsbyte och ytterligare en Time-Out har de återigen tagit ikapp lite, halvtidsresultatet skrivs till 12-15 med Towe Andersson som målgörare till hälften av Heids mål.

Andra halvlek startar och det är ett annat Heid som kliver in på banan. Halvtidssnacket verkar ha varit givande och hemmalaget startar oerhört stark. Skuru däremot verkar ha fått en tendens av hybris under vilan och satsar inte alls lika bra som i första halvlek, något som hade behövts mot Heids fantastiska försvarsspel med Lindström som levererar mellan stolparna. Heid gör fyra raka mål och tar ledningen med 16-15, något som verkar stressa Skuruspelarna. Time-Out Skuru och de får lite bättre ordning på sitt spel. Heid är dock fortfarande starka bakåt och spelar med mer fart och självförtroende framåt. Lagen följs åt målmässigt fram till 21 lika. Skuru trycker in 21-22 och fortsätter att dra ifrån. Det ser lite ut som att orken börjar ta slut hos Heidtjejerna och vid ställningen 21-24 tar Heid Time-Out och gör ett målvaktsbyte. Tyvärr hjälpte det inte laget så mycket utan lyckas bara göra två mål de sista 12 minuterna medan Skuru trycker sex bollar under samma tid.

Slut resultatet skrivs till 23-30 och matchens lirare delades denna gång ut till Alexandra Larsson med sex mål framåt.

Övriga målskyttar i BK Heid: Towe Andersson 6, Kristina Zubonja 4, Amanda Byrne 3, Sara Larsson Fridman 1, Linn Hansson 1, Wiktoria Gutafsson 1, Elin Svensson 1.

Skribent: Mini Frisell, Mediagruppen BK Heid
Epost: Adressen Gömd

Diamantsponsorer:

Nordic Wellness

Guldsponsorer:

Bohus Städ
Intersport

Silversponsorer:

Bergkvarabuss
Balder
OnePartnerGroup
SolunoBC
Riksbyggen
White
Nenov AB
Klotterjägarna
EHRENBORG
KÄRCHER
Hobby

 

Ledareutbildning:

 

 

SHEplay:

SHEPlay.se

Socialt engagemang:

fokus_forening 

 

Idrottens Bingo:

Ungdomspartner:

Vår ungdomspartner Stiftelsen dunross

 

Handbollsskolan:

Prova handboll i BK Heid Handbollskola

 

Gräsroten:

 

Handbollens sponsorer:

Svensk HandbollsElit

Svenska Spel - Handboll

Borga

Kärcher
Smålandsvillan

 

 

Postadress:
BK Heid - Handboll
Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Heidhallen, Transistorgatan 25
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: 0763959797
E-post: This is a mailto link

Se all info