Hålla linjen

BK Heid har under 2007 utarbetat ett antal policydokument om hur verksamheten skall bedrivas. I våra dokument finns det information till alla ledare, spelare och föräldrar. Dokumentet ”Hålla linjen” är om hur själva handbollsverksamheten skall bedrivas av tränare/ledare. Dokumentet ”ledare i BK Heid” handlar om hur vi tränare/ledare skall agera, uppträda och tänka på när vi har med ungdomar att göra. Dokumentet ”Spelare i BK Heid” handlar om hur våra spelare skall uppträda på plan, före-efter match/träning samt uppträdande som representant för BK Heid vid arrangemang hos andra föreningar.

I dokumentet ”Förälder i BK Heid” förklaras hur klubben förväntar sig att våra föräldrar uppträder vid alla arrangemang, både hemma och borta. Vi talar om vad klubben behöver för hjälp med organisationen och vid olika arrangemang. I dokumentet ”Kostråd inom idrott” ger vi en allmän bild av vad man som idrottsutövare bör tänka på. Det är tillåtet att fritt kopiera och använda våra dokument för andra klubbar i deras verksamhet.

Hålla linjen

Ledare i BK Heid