En hjälpande hand!

BK Heid är enda elitserieföreningen (handboll) i Västra Frölunda. Föreningen har ett damlag i högsta serien som numera heter SHE=Svensk Handbolls Elit, och ett herrlag i Div3. BK Heid är kvartersklubben som lyckats kombinera elithandboll med en stor ungdomsverksamhet. Flera av klubbens ungdomslag håller hög klass, framskjutna placeringar i SM och i seriesammanhang.

Vi lägger tid och engagemang på att få flickor och pojkar aktiverade i tidig ålder. Detta är extra viktigt då trenden i samhället visar att inaktiviteten ökar med risk för hälsoproblem längre fram i livet.

Vi är mycket stolta över den stora och breda verksamhet som klubben kan erbjuda.
För att säkerställa framtiden för ungdomarna och därmed föreningen, behövs fler
som engagerar sig. VILL DU SPELA ELLER AKTIVT (gärna ekonomiskt) HJÄLPA TILL:
Läs mer här på hemsidan. Alla är välkomna.

Har du spelkort på svenska spel, säg till i kassan när du spelar: JAG VILL STÖDJA BK HEID
Kortet blir registrerat (gratis reg.)  BK Heid får poäng som senare blir ett ekonomiskt tillskott.

Hemmahallen ligger vackert inbäddad i nya Marconi Park. En fullsatt Heidhall är något utöver det vanliga.
Handboll betyder spänning-känslor-engagemang. Vi hoppas bli din förening och att vår lokala förankring i Västra Frölunda skall göra dig intresserad av den “elektriska” spänning som handboll i Heidhallen bjuder på.

Vill du hjälpa till? Det finns många olika sätt att hjälpa till.
Hör av dig till vårt kansli.
Vi behöver folk till våra elitarrangemang. Är du intresserad och har möjlighet att hjälpa till. Då kontaktar du kansliet.

Tack för att du ställer upp!

Uppdaterad: 2016-08-17 22:12
Skribent: Martin Eriksson