En hjälpande hand!

BK Heid är en härlig elit och bredd förening i Västra frölunda. Föreningen har ett damlag i högsta serien som numera heter SHE=Svensk Handbolls Elit, och ett herrlag i Div 4. BK Heid är kvartersklubben som lyckats kombinera elithandboll med en stor ungdomsverksamhet. Flera av klubbens ungdomslag håller hög klass, och vi har en stor bredd inom de yngre ålderskullarna. Hos oss är all välkomna!

Vi lägger tid och engagemang på att få flickor och pojkar aktiverade i tidig ålder. Detta är extra viktigt då trenden i samhället visar att inaktiviteten ökar med risk för hälsoproblem längre fram i livet.

Vi är mycket stolta över den stora och breda verksamhet som klubben kan erbjuda. För att säkerställa framtiden för ungdomarna och därmed föreningen, behövs fler som engagerar sig. Vi behöver dig!!

Har du spelkort på svenska spel, säg till i kassan när du spelar: JAG VILL STÖDJA BK HEID
Kortet blir registrerat (gratis reg.)  BK Heid får poäng som senare blir ett ekonomiskt tillskott.

Hemmahallen ligger vackert inbäddad i nya Marconi Park. En fullsatt Heidhall är något utöver det vanliga. Handboll betyder spänning-känslor-engagemang. Vi hoppas bli din förening och att vår lokala förankring i Västra Frölunda skall göra dig intresserad av den härliga stämning och  spänning som handboll i Heidhallen bjuder på.

Vill du hjälpa till? Det finns många olika sätt att hjälpa till.

Vi söker nu folk till

- Mediegruppen

-Arrangemangsgruppen

-Webbgruppen

Är du en av dom engagerade? Hör av dig till någon av oss i styrelsen eller prata med din tränare så hjälper vi dig att hjälpa oss!

Tack för att du ställer upp!

Uppdaterad: 17 AUG 2016 22:12 Skribent: Anna Jandersson

Balder