Marknad

Vi söker alltid fler samarbetspartners. DU kan bidra till vår verksamhet på många olika sätt

BK Heid är Handbollsföreningen i Västra Frölunda som har verksamhet för barn, ungdomar och seniorer. Killar och tjejer i alla åldrar utgör tillsammans över 500 medlemmar.
Vi är drivande i det sociala projektet Fokus Förening som syftar till att bekämpa ohälsa och stimulera goda skolresultat. Läs mer här.

Våra grupper för de minsta är Bollekis för killar och tjejer från 4 år. I lågstadieålder börjar man med Handbollskola och spelar Minihandboll på tvären. Ledorden för alla våra ungdomar är att verksamheten ska vara kul och man ska utvecklas i handbollsteknik för att de som vill ska kunna växa upp, satsa och ta plats i våra A-lag. Våra seniorer har A-lag för dam i landets högsta serie, SHE (Svensk Handbolls Elit) och våra herrar spelar kommande säsong i Div3. För både Dam och Herr har vi breddlag.

För att få veta mer om samarbete med BK Heid kontaktar Du oss på mailadressen This is a mailto link eller telefon 031-47 27 83.

Uppdaterad: 01 MAJ 2018 10:42 Skribent: Marie Svensson