Publicering av bilder från vår verksamhet

BK Heid strävar efter att, på hemsidan, publicera bilder från vår verksamhet för att visa på vad klubben gör och hur roligt lagen har. Publicering strider inte mot datainspektionens riktlinjer så länge det är kopplat till verksamheten och inte "hänger ut någon".

Har du synpunkt på en bild eller vill att den ska tas bort, tag kontakt med webbmaster och/eller sidansvarig.

Vill du, av olika skäl, att vi inte publicerar bilder på ditt barn kontakta ledarna för ditt barns lag så de vet om det i laget och även kan meddela vidare till klubben.

Från Datainspektionens hemsida 2015-08-14:

"En förening kan, med stöd av missbruksregeln, publicera bilder och löpande texter från evenemang, tävlingar och liknande på föreningens webbplats så länge publiceringen inte är kränkande enligt personuppgiftslagen. En bild från en fotbollsmatch eller en artikel om ett klubbmästerskap i tennis är exempel på vad som normalt inte kan anses kränkande. En förening som "hänger ut" en medlem som stängts av på grund av olämpligt uppträdande är däremot ett exempel på en publicering som skulle kunna vara kränkande."

Uppdaterad: 2015-08-14 14:57
Skribent: Martin Kamijo