Cafeterian

Bemanning A-lagsmatcher Herr och Dam
Caféet bemannas av Cafégruppen och entre bemannas av Separat arrangemangsgrupp.

Bemanning Damer U/Dam Div1
På Matcher för dam div1 gäller 2 st vuxna i caféet. Caféet öppnas senast 1 ½ timma innan matchstart och hålls öppet minst 15 minuter efter matchens slut. Entre bemannas av Separat arrangemangsgrupp.

Alla andra matcher
På övriga matcher gäller minst 2 st vuxna i caféet samt minst 1 st i entrén. Café och Entré skall vara bemannat 30 minuter innan första matchstart och till matchernas slut. Som vuxen räknas A-ungdom (15 år) eller äldre.

Lämna lokalerna städade
Det ingår att café samt läktare städas efter avslutat matcharrangemang av laget som har caféet.
Vilka matcher spelas under veckan?
Vilka matcher som spelas under caféveckan/säsongen går att se på Handbollförbundet Väst's hemsida (förut Göteborgs handbollförbund) under resultat. Välj Matchmaker och Avancerad sök, välj Heidhallen och visa matcher, eller googla matcher i heidhallen,klicka på Heidhallen-Aktuella matcher-Svenska handbollsförbundet.

Schema
Lagen bemannar caféet själva vid hemma matcher. Viktigt är då att man kommer 30minuter innan sin matchstart och inväntar nästa grupp innan man går.

Kassan
Caféansvarig ser till att växelkassa finns tillgänglig och att denna efter matchernas slut låses in i "godisskåpet". Alltså inga pengar i caschboxen.

Caféansvarig

Uppdaterad: 2014-11-21 07:34