Cafeterian och entrén

Bemanning café och entré -A-lagsmatcher Elit
Caféet bemannas av Cafégruppen med hjälp av vuxna från det lag som har "cafévecka och macthens lag". Entren på elitmatcher bemannas av arrangemangsgruppen med hjälp av 2 personer från det lag som är "matchens lag".

Alla andra matcher
På övriga matcher gäller minst 1 st vuxen i caféet samt någon i entren om det är macther för vuxen. Café och Entré skall vara bemannat 30 minuter innan första matchstart och till matchernas slut. Som vuxen räknas A-ungdom (15 år) eller äldre.

Lämna lokalerna städade
Det ingår att café samt läktare städas efter avslutat matcharrangemang av laget som har cafévecka.

Vilka matcher spelas under veckan?
Vilka matcher som spelas under caféveckan/säsongen går att se på Handbollförbundet Väst's hemsida och i BK Heids macthkalender. Det lag som har daféveckan ansvarar för att bemanna under alla matcher både veckodagar och helger.

BK Heid är from i år en kontantfri förening och tar emot swish. Tänk på att inga barn eller äldre utan swish bör nekas att köpa någon fika utan sträva efter att lösa detta åt de yngre och de äldre på bästa möjliga sätt!

Frågor om cafeet besvaras av Suzana Dimoska. (se kontaktuppgifter under styrelsen)

Uppdaterad: 21 NOV 2014 07:34 Skribent: Anna Jandersson

Balder